Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc MTI Retail Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tratament genunchi monodoza Cingal
Brand
CINGAL 4ml
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Eliberarea de durere a genunchiului nu poate astepta!

Optiuni de tratament pentru durerea genunchilor OA

Exista mai multe lucruri pe care le puteti face pentru a reduce durerile de genunchi datorate OA (osteoartita).

Schimbarea stilului de viata

• Pierderea in greutate, daca sunteti supraponderal, pentru a atenua o parte din stresul pus pe genunchi
• Practicarea exercitiilor cu impact redus (de exemplu, mersul pe jos, mersul cu bicicleta, inotul) pentru a va intari muschii
• Odihna cand simtiti dureri sau umflaturi la genunchi
• Aplicarea de caldura sau gheata pentru a reduce durerile de genunchi

Medicamente

Analgezicele fara prescriptie medicala, cum ar fi acetaminofenul, pot ajuta la reducerea durerii. Medicul dumneavoastra va poate recomanda, de asemenea, ibuprofen, acid acetilsalicilic sau medicamente topice pentru a calma durerile articulatiilor genunchiului. Daca starea dumneavoastra se intensifica, pot fi prescrise pentru ameliorarea durerii si a inflamatiei, nesteroidiene, medicamente antiinflamatorii (AINS), cum ar fi aspirina.

Vascosuplimentarea

Vascosuplimentarea, cum ar fi Cingal™, este injectia unei substante limpezi de tip gel care contine acid hialuronic in genunchi. Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in fluidul sinovial al articulatiei genunchiului. Se crede ca injectia de acid hialuronic in articulatie lubrifiaza cartilajul (la fel cum uleiul lubrifiaza un motor), reducand astfel durerea. O singura injectie de Cingal™ poate ajuta la ameliorarea durerii genunchiului OA pana la 6 luni. In plus, corticosteroidul gasit in Cingal™ poate ameliora rapid durerea.

Injectii cu corticosteroizi

Injectiile cu corticosteroizi (sau cortizon), cum ar fi hexacetonida de triamcinolona, care este prezenta in Cingal™, pot fi utilizate pentru a ameliora durerea de la OA a genunchiului prin reducerea umflaturii articulatiei.
Reducerera durerii se simte adesea rapid, dupa o injectie, si poate dura de la cateva zile la cateva luni, in functie de indivizi. Majoritatea injectiilor dureaza de obicei 24-48 de ore pentru a avea efect complet.

Combinatie de vasco-completare si injectie cu corticosteroizi

Un tratament combinat cu corticosteroizi si vascosuplimentare, cum ar fi Cingal™, este o singura injectie intraarticulara care asigura ameliorarea rapida a durerii unui corticosteroid cu ameliorarea durerii pe termen lung a unui vasco-supliment.

Interventie chirurgicala

Operatia de inlocuire a genunchiului este o optiune de ultima instanta pentru pacientii cu durere OA care nu pot fi ameliorate de optiunile mentionate mai sus. Decizia de a efectua o interventie chirurgicala depinde de multi factori, inclusiv toleranta la durere, dizabilitate si riscurile si beneficiile interventiei chirurgicale.

CE CONDUCE LA DUREREA GENUNCHIULUI OA ?

Un genunchi sanatos contine lichid sinovial, un lichid vascos responsabil pentru lubrifierea articulatiei si absorbtia socurilor. Fluidul sinovial are, de asemenea, efecte anabolizante antiinflamatorii si analgezice.
Acidul hialuronic este o componenta majora a fluidului sinovial normal si contribuie la proprietatile vascoelastice ale fluidului.
Modificarile fluidului sinovial si degenerarea structurilor articulare pot duce la dureri de genunchi OA.

CUM POATE CINGAL SĂ OFERE AMELIORARE IN CAZUL DURERII GENUNCULUI OA?

Cingal ™ este primul tratament care, cu o simpla injectie, va amelioreaza rapid durerea de genunchi OA, in timp ce produce o reducere sustinuta a durerii. Este folosit pentru pacientii care nu obtin ameliorarea adecvata a durerii de la simple analgezice precum acetaminofenul sau prin terapia de exercitii fizice .
• Cingal ™ combina beneficiile unui antiinflamator de incredere cu Monovisc pentru ameliorarea durerii genunchiului OA. Componenta antiinflamatorie ofera o ameliorare rapida a durerii incepand in general la 24 de ore dupa administrare, iar hialuranul in Monovisc ofera durerii OA ameliorare cu eficienta de pana la 6 luni. Cingal ™a fost in general bine tolerat; Nici un efect advers grav nu a fost raportat.

Distribuit in Romania exclusiv de catre MTI Retail

+40 21.330.11.30 | www.mt-intl.ro | www.cingal.ro
Din Gura in Gura